Sångworkshop på lokalen

av Mattias Råberg den mars 25th, 2024

Lördagen den 23/3 samlades ett gäng tjejer från IK Warias ungdomslag på Peking Fanz lokal för att ha sångworkshop med våra dam-capos Johannes och Martin.Tjejerna fick lära sig uppvärmning, sångteknik och fick skriva egna läktarsånger med temat My Cato och Wilma Leidhammar.

Till deras stora förvåning dök hjältarna själva i lokalen och fick höra sina nya sånger! Efteråt blev det dags för autografskrivning, frågestund och möjlighet att ta kort med sina idoler.

IK Waria är Norrköpings enda renodlade dam- och flickförening, vi tackar så mycket för en lyckad eftermiddag och ser fram emot att ses på läktaren under säsongen!

Stort tack såklart även till Wilma och My för att ni ställde upp och gav tjejerna ett fint minne!Kommentera inlägget

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Nästa bortamatch: GAIS 3/8

Åk med Peking Fanz till GAIS borta! Kamrater, vår älskade klubb är inne i en mörk period. Men det är ett ljus i mörkret att VI, supportrarna, fortsätter att leverera på läktarna match efter match! Spelar ingen roll var i Sverige IFK spelar – vi är alltid där! Vi sjunger, vi röjer, vi har det

Läs mer »

Peking Fanz webshop

Klicka här för att komma till Peking Fanz webshop, här kan du köpa bland annat tröjor, mössor, väskor och mycket annat.

Kolla in »

Bli medlem i Peking Fanz

Här kan du läsa allt om hur du blir medlem i Peking Fanz, klicka bara på knappen nedan för att få all information du kan tänkas behöva för att bli medlem.

Läs mer »

Nyhetsarkiv

Kategorier