Länkar

Samlade länkar till IFK-relaterade grupper och annat smått och gott

 

 


Snokasnack är en podcast om IFK Norrköping och supporterskap där klacksupportarna Sjöqa, Myra och Basse snackar om allt som har med IFK att göra – ofta med fokus på läktarkulturen i Norrköping. Avsnitten är ofta lättsamma och handlar om allt ifrån stämningen på Curva Nordahl, nya läktarsånger, reserapporter eller anekdoter från bortamatcher till snack om nyförvärv eller spelares frisyrer. Vissa avsnitt gästas av kända läktarprofiler eller andra personer runt IFK Norrköping. Då och då får lyssnarna möjlighet att ringa in och prata om egna ämnen eller spaningar. Podden går att lyssna på via Spotify, Acast, Soundcloud och överallt där poddar finns.”

Ett liv, en podd är en podcast med supportrarna Qeso, Hinken & Hallis bakom mickarna. Surr om livet på läktaren och om kulturen kring fotbollen i Norrköping men dem  försöker också träffa personer som dem älskar och som påverkat dem eller andra runt IFK. 

 


En gång i veckan slår sig två fotbollstokiga vänner ner för att utvärdera senaste omgången samt att snacka upp följande matcher. En hel del roliga storys och segment utlovas!
Vi som pratar är Pontus och Vincent. Pontus är född och uppvuxen i Norrköping och följt Peking sedan barnsben medans Vincent är nerflyttad från Stockholm och pluggar numera i stan. God lyssning!

 

IFK-Nytt
IFK Norrköping
IFK Norrköping Supporterklubb
Exilsnokarna
Go Peking
Kamraterna.net
Svenskafans Guldköping