Bli medlem!

Om du inte redan är medlem i Peking Fanz är det självklart att du måste bli det! Fler medlemmar betyder större inflytande och fler medlemmar leder till en bättre supporterkultur. 200 kronor har oftast inte en stor inverkan på någons plånbok, men det hjälper oss otroligt mycket. Med många medlemmar kan vi göra mängder med bra saker för andra Pekingsupportrar.


Indirekt sponsrar du ju dig själv och dina snokakompisar då vi använder pengarna till att bland annat reducera priset på våra bortaresor och fixa andra medlemsaktiviteter. Ju fler medlemmar vi har desto fler roliga saker kan vi arrangera. Medlemsförmåner hittar du längre ner på denna sida.


Peking Fanz sammarbetar med den numera fristående tifogruppen PTG, en mycket nära relation. PF ansvar för tifogruppens alla insamlingar och är en garanti för att alla insamlade medel går just till tifon på hemma och bortaplan. En otroligt viktig del av den positiva supporterkulturen.


PF står för merparten av de aktiva supportrarnas kontakt med IFK Norrköping, media, motståndare, Polisen och andra myndigheter i symbios med IFKs SLO.


Medlemskapet gäller för ett kalenderår. Det lönar sig alltså att beställa medlemskapet tidigt under året för att få ut maximalt av våra erbjudanden.


Viktigast av allt är ju ändå att ju fler supportrar som engagerar sig i föreningen och våra aktiviteter, desto roligare matcher och tillställningar får vi. Samt att vi tillsammans kan utveckla vår förening till vad vi vill att den ska bli!


Gör som de flesta andra mest trogna pekingsupportrar och bli medlem du med! Gör oss starkare, tillsammans, för ett bättre IFK Norrköping och en bättre Curva Nordahl!


Priser:

Årsavgift: 200kr

Livstid: 2000kr


Länk till medlemsregistreringen på cardskipper:

https://apply.cardskipper.se/eg2?fbclid=IwAR12AVGnWt_Lo1aGBdqwtqn27nqRSAu3zdoujS-d6osbiiWQbQ8nEC-QKnk

 
Medlemskapet gäller från inbetalningsdatumet till den sista December samma år. Det går även att få information om medlemskap i våra kiosker på Parken, på våra bussresor samt på vår lokal när vi har öppet. Eller maila oss på: medlemmar@pekingfanz.nu.