Tillsammans mot Allsvenskan!

av Peking Fanz den januari 30th, 2017

Att dra på sig tröjan med den blå stjärnan och springa ut på planen är eller har varit lite av en dröm för oss alla någon gång i livet och att göra det i Allsvenskan lär vara en extra speciell känsla för de som får detta privilegium. Peking Fanz drar därför med start idag igång insamlingen ”Tillsammans mot Allsvenskan!”.

Varför gör vi det? Det bör vara en självklarhet med ett lag i Allsvenskan även på damsidan i IFK Norrköping. Vi längtar efter känslan att få se laget fira när man slagit LFC på Östgötaporten. Det vore en skön känsla, eller hur? Dessutom ett bra delmål på vägen mot att i framtiden kunna lyfta SM-bucklan.

Denna insamling kommer varken ge oss Allsvenskan eller SM-guld, men den är tänkt att ge laget ännu bättre förutsättningar på resan mot toppen. Som ni säkert vet har vårt damlag lite skulder som de dras med. En av dem, som vi har för mål att betala av, är den till kommunen på ca 700 000 kr. Samtidigt vill vi även vill bidra till den fortlöpande verksamheten som man har kommande säsong. Vi hoppas att alla IFK:are och vänner av fotbollen i Norrköping vill hjälpa till!

Du väljer själv hur stort ditt bidrag är, alla bidrag är lika viktiga. Men om du väljer att bidra med 300 kr eller mer kommer du att få en exklusiv, limiterad silkeshalsduk som är specialdesignad för insamlingen.

Enklaste sättet att bidra är att Swisha till 123 148 52 34

Du kan även betala in på bankkonto i swedbank:
Clearingnr: 84806
Kontonr 9646718206

Märk betalningen med: IFK DAM

Vi har även tänkt att under insamlingens gång att slänga in lite roliga auktioner eller liknande, håll ögonen öppna!

Har ni frågor om vår insamling eller idéer på hur vi kan nå vårt mål så får ni gärna höra av er till oss via: info@pekingfanz.nuKommentarer är stängda.

Nästa bortamatch: Elfsborg borta 14/8

Avresa: Söndag den 14/8 klockan 13:30 Matchstart: 17:30 Pris: 300:- för medlem genom cardskipper som vanligt, 400:- för icke medlem på tickster (Medlemskap kostar 200:- , bli medlem innan om du inte redan är det så blir bland annat framtida resor billigare!) Varenda kotte ska till Borås Arena och stötta Peking. Det är tanken. Samla

Läs mer »

Peking Fanz webshop

Klicka här för att komma till Peking Fanz webshop, här kan du köpa bland annat tröjor, mössor, väskor och mycket annat.

Kolla in »

Bli medlem i Peking Fanz

Här kan du läsa allt om hur du blir medlem i Peking Fanz, klicka bara på knappen nedan för att få all information du kan tänkas behöva för att bli medlem.

Läs mer »

Kategorier