Tack för ett väl genomfört 2022!

av Mattias Råberg den november 12th, 2022

Texten: ”Ännu finns den sorten som inte gör allt rätt” -Eldkvarn

Tack för den här säsongen Curva Nordahl!

Vi är tacksamma för alla som valt att vara en del av att skapa stämningen på läktaren detta år. Det är vi som är Norrköping och som vi levererat. När vi behövts som mest har vi slutit upp och stöttat laget. Tack även såklart PTG för ett makalöst resultat och hårt arbete. Vi fick en helt fantastisk avslutning på läktaren även sista matchen och hoppas att ni alla hittar tillbaka till nästa år!

Då ska vi växla upp och skapa ännu mer magi. Bli medlem redan nu så gäller medlemskapet även för 2023! Indirekt sponsrar du ju dig själv och dina snokakompisar då vi använder pengarna till att bland annat reducera priset på våra bortaresor och fixa andra medlemsaktiviteter. Ju fler medlemmar vi har desto fler roliga saker kan vi arrangera!

Skaffa medlemskap i Peking Fanz här

Det är vår rättighet och skyldighet, vårt ansvar att engagera oss i föreningen och driva den framåt. Snart kommer viktiga frågor att ta ställning till. Bli medlem i IFK Norrköping härKommentera inlägget

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Säsongsuppehåll!

Just nu har vi säsongsuppehåll, så fort det allsvenska spelschemat släpps kommer vi att uppdatera med info här. Bussbiljetter kommer att säljas via den här länken.

Peking Fanz webshop

Klicka här för att komma till Peking Fanz webshop, här kan du köpa bland annat tröjor, mössor, väskor och mycket annat.

Kolla in »

Bli medlem i Peking Fanz

Här kan du läsa allt om hur du blir medlem i Peking Fanz, klicka bara på knappen nedan för att få all information du kan tänkas behöva för att bli medlem.

Läs mer »

Nyhetsarkiv

Kategorier