Tack för en underbar vår!

av Mattias Råberg den juni 1st, 2022

 

Vill egentligen bara rikta ett stort stort tack till er alla för en härlig, känslosam och galet bra vår tillsammans.

Det är tydligt att vi tillsammans besitter enorma kvaliteter och en kärlek till Snoka som är oändlig!

Resorna, tifona, trycket på läktarn. Gåshud. Vi, tillsammans, är så jävla bra!

Det är för mig en genuin ära att få vara en del av Peking Fanz och dess baby, mångas glädjekälla och andra hem, Curva Nordahl. Tack alla ni som varje gång väljer att vara en del av, i mitt tycke, matchernas hjärta och lungor. Utan er är det inte samma sak.

Jag ser fram emot att fortsätta resan, ibland kampen, med att skapa bästa möjliga förutsättningar för alla runt omkring IFK Norrköping att stötta laget hemma som borta. Att dessutom lyfta the awareness om matchdagar och speciella tillfällen. Tack alla ni som delar och gillar våra event och händelser på sociala medier. Det hjälper oss att synas mer och ger oss enorm energi.

Jag vill fortsatt vara närvarande så mycket det bara går och jag vill att vi som representerar Peking Fanz ska synas ännu tydligare på läktaren för att kunna svara på eventuella frågor eller önskemål. Vi jobbar idag också aktivt med de frågorna i styrelsen.

Nog är det väl även dags att vi ger kraft och uppmärksamhet på mycket högre nivåer till klubbens andra representationslag? Tjejerna är jätteduktiga och det är också tydligt att de är väldigt bra personer och ambassadörer för föreningen. De förtjänar vårt stöd.

Följ gärna med på vår resa till deras bortamatch i Mölndal mot Jitex den 18/6. De gånger vi stöttat dem förut har blivit succé varje gång och även den här gången ska ska det bli en dag de aldrig glömmer!

Avresa: Lördagen den 18/6, 10:00
Matchstart: 15:00
Pris: 299:- för medlemmar / 399:- för ickemedlemmar 
Övrigt: Matpaus sker på vägen dit denna resa.

Bussarna avgår Peking Fanz lokal.
OBS! Matchbiljett ingår ej.

Tack igen. Vi ses snart,
Mattias Råberg
Medlemsansvarig Peking FanzKommentera inlägget

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Nästa bortamatch: Dubbla dubbelresor med Peking Fanz

IFK ångar på i Elitettan och i onsdags så skakade man om Allsvenska Hammarby i svenska cupen även om det inte gick hela vägen. Nu väntar kampen om de allsvenska platserna och därför arrangerar vi nu två dubbelresor. Den första lördagen den 15 oktober med avresa: 10:00 från lokalen. Där vi först ser matchen mot

Läs mer »

Peking Fanz webshop

Klicka här för att komma till Peking Fanz webshop, här kan du köpa bland annat tröjor, mössor, väskor och mycket annat.

Kolla in »

Bli medlem i Peking Fanz

Här kan du läsa allt om hur du blir medlem i Peking Fanz, klicka bara på knappen nedan för att få all information du kan tänkas behöva för att bli medlem.

Läs mer »

Kategorier