Pekingbollen 2017

av Peking Fanz den maj 22nd, 2017

Lördagen den 17 Juni är det äntligen dags för PekingBollen 2017.
Det finns plats för 16 lag och det är först till kvarn som gäller. Tänk på att de senaste åren har det snabbt blivit fullt. Det kostar 300 kr per lag att anmäla sig. Anmälan skickar ni till info@pekingfanz.nu

Turneringen spelas vid Peking Fanz lokal (Hagagatan 2). Vi öppnar lokalen kl 10.00 och första matchen spelas kl 12.00. Turneringen brukar vara klar vid 18.00.

Så spelas turneringen:

16 lag deltar uppdelat på 4 grupper där de två första lagen går vidare till kvartsfinal. Matcherna spelas över 6 minuter, 4 utespelare och 1 målvakt på planen per lag (fria byten). Underlaget är gräs och skor utan dobbar är tillåtet.

Planen är 10*14 meter. Vinnande lag får 3 poäng, vid oavgjort 1 poäng till varje lag. Vi har 2 domare som kommer döma matcherna och deras ord är lag. Anmäl er i vårt sekretariat när ni anländer till lokalen.

Det kommer finnas möjlighet att köpa grillade hamburgare, glass, kalla drycker och annat smått och gott.Kommentarer är stängda.

Nästa bortamatch: Dubbla dubbelresor med Peking Fanz

IFK ångar på i Elitettan och i onsdags så skakade man om Allsvenska Hammarby i svenska cupen även om det inte gick hela vägen. Nu väntar kampen om de allsvenska platserna och därför arrangerar vi nu två dubbelresor. Den första lördagen den 15 oktober med avresa: 10:00 från lokalen. Där vi först ser matchen mot

Läs mer »

Peking Fanz webshop

Klicka här för att komma till Peking Fanz webshop, här kan du köpa bland annat tröjor, mössor, väskor och mycket annat.

Kolla in »

Bli medlem i Peking Fanz

Här kan du läsa allt om hur du blir medlem i Peking Fanz, klicka bara på knappen nedan för att få all information du kan tänkas behöva för att bli medlem.

Läs mer »

Kategorier