Peking Fanz kommenterar senaste tidens händelser

av Peking Fanz den oktober 25th, 2014

Vi har medvetet valt att hålla oss i bakgrunden av den senaste veckans debatt, men väljer nu att agera utan att kasta några felaktiga tårtor, vi håller högre nivå än så. Vi är och kommer alltid vara förespråkare av pyroteknik under ordnade former som inte ger klubben böter. Det var också detta som styrelsen lovade oss att de skulle arbeta med för några år sen. Man skulle inom SEF verka för att skapa möjligheter att säkert använda pyroteknik, av det löftet har inget hänt vilket är mycket beklagligt.

IFK Norrköping är en av de anrikaste klubbarna i Sverige, vi borde vart en av de dom som aktivt drivit frågan och som nu eventuellt kommer bli piloter för att testa ”pyrozoner” . Man påstår i media att vi inte skulle följa de avtal som vi gått in i, vi undrar vilka avtal? Peking Fanz kommer aldrig att uppmuntra någon till att agera på ett sådant sätt att klubben drabbas av böter.

När det igår landar ”gula kort” i brevlådor hos våra medlemmar är måttet rågat. Klubbens styrelse pratar om samarbete, varför blev inte vi informerade om detta nya godtyckliga system som man tänkt använda sig av?

Vi har via media förstått att det rör sig om 13 brev. Vi önskar komma i kontakt med alla av er 13 som eventuellt är medlemmar i Peking Fanz, än så länge har 3 medlemmar hört av sig till oss. Vi har granskat videor och bilder från Gefle där vi klart och tydligt ser att deras enda brott är att de står på samma läktare som denna pyroteknik, skall detta vara grund nog för att bli villkorligt avstängd i 1 år? Absolut inte, gula kort som drabbar våra medlemmar vars liv kretsar kring att ge allt för IFK Norrköping i vått och torrt är totalt oacceptabla när de utfärdas utan grund!

Vi tar gärna en fortsatt debatt i ämnet men då får det bli via ett möte i stället för kommunikation via olika medier!1 kommentar

  1. SNOKA NKPG skriver:

    Kämpa Snoka!

Kommentera inlägget

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Nästa bortamatch: Dubbla dubbelresor med Peking Fanz

IFK ångar på i Elitettan och i onsdags så skakade man om Allsvenska Hammarby i svenska cupen även om det inte gick hela vägen. Nu väntar kampen om de allsvenska platserna och därför arrangerar vi nu två dubbelresor. Den första lördagen den 15 oktober med avresa: 10:00 från lokalen. Där vi först ser matchen mot

Läs mer »

Peking Fanz webshop

Klicka här för att komma till Peking Fanz webshop, här kan du köpa bland annat tröjor, mössor, väskor och mycket annat.

Kolla in »

Bli medlem i Peking Fanz

Här kan du läsa allt om hur du blir medlem i Peking Fanz, klicka bara på knappen nedan för att få all information du kan tänkas behöva för att bli medlem.

Läs mer »

Kategorier