Jubileumsfest 24/9

av Mattias Råberg den augusti 26th, 2022

1997 startade en resa, en resa från 20 personer på berget, via Östra till idag ett snitt på ca 3000 på Curva Nordahl. 25 år har gått sen dessa eldsjälar började arbetet med att på riktigt bygga en supporterkultur i Norrköping.

Dom första månaderna under namnet Peking Stars, men som snabbt byttes till Peking Fanz. Redan här måste vi tacka er som tog steget och satsade, satsning fortsätter och resan går vidare.

Lördagen den 24 september är det dags för vår 25års-fest. Vi skulle tycka det var otroligt kul om du vill komma och va en del av denna kväll, träffa alla gamla rävar, men även nya ansikten och prata gamla minnen, drömma om framtiden! Festen hålls på Parken och det blir både middag och underhållning,

Bland annat kommer Guldstrupen lira live, priser delas ut, kanske någon tävling, vem vet vad som mer händer när allas vår Posse håller i taktpinnen?

Medlemmar hittar som vanligt biljett till eventet i cardskipper. Övriga köper genom ticksterKommentera inlägget

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Nästa bortamatch: Dubbla dubbelresor med Peking Fanz

IFK ångar på i Elitettan och i onsdags så skakade man om Allsvenska Hammarby i svenska cupen även om det inte gick hela vägen. Nu väntar kampen om de allsvenska platserna och därför arrangerar vi nu två dubbelresor. Den första lördagen den 15 oktober med avresa: 10:00 från lokalen. Där vi först ser matchen mot

Läs mer »

Peking Fanz webshop

Klicka här för att komma till Peking Fanz webshop, här kan du köpa bland annat tröjor, mössor, väskor och mycket annat.

Kolla in »

Bli medlem i Peking Fanz

Här kan du läsa allt om hur du blir medlem i Peking Fanz, klicka bara på knappen nedan för att få all information du kan tänkas behöva för att bli medlem.

Läs mer »

Kategorier