Invigningen!

av Peking Fanz den april 6th, 2015

Äntligen kom dagen vi alla väntat på. Hemmapremiär, ÖSK, Allsvenskan och invigning av vår nya läktare. Över 2000 personer kom och ställde sig på Curva Nordahl där Pekings Tifogrupp hade förberett ett riktigt snyggt Tifo med flaggor och en oh föreställandes Gunnar Nordahl. AC Milan hade skickat en film med ingen mindre än Franco Baresi som hälsning och Thomas Nordahl kunde inviga läktaren som bär hans pappas namn.

På planen bjöds det på bra spel och Totte kunde göra 1-0 tidigt i matchen. Tyvärr kvitterade Örebro i andra halvlek och matchen slutade 1-1. Dagerstål bjöd återigen på ett fint spel som vi fått se på försäsongen, Daniel Sjölund var grym på mittfältet och David fick göra ett par viktiga räddningar i mål.

Peking Fanz vill tacka alla för insatsen på Curvan!

Det är vi som är Norrköping!

—————

Idag nåddes vi tyvärr av nyheten att Bärkroth har ådragit sig en fraktur i foten och blir borta i 2-3 månader, krya på dig Niklas!

————–

På torsdag möter IFK Halmstad på bortaplan, se till att säkra din biljett till bussen redan idag!Kommentera inlägget

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Nästa bortamatch: Dubbla dubbelresor med Peking Fanz

IFK ångar på i Elitettan och i onsdags så skakade man om Allsvenska Hammarby i svenska cupen även om det inte gick hela vägen. Nu väntar kampen om de allsvenska platserna och därför arrangerar vi nu två dubbelresor. Den första lördagen den 15 oktober med avresa: 10:00 från lokalen. Där vi först ser matchen mot

Läs mer »

Peking Fanz webshop

Klicka här för att komma till Peking Fanz webshop, här kan du köpa bland annat tröjor, mössor, väskor och mycket annat.

Kolla in »

Bli medlem i Peking Fanz

Här kan du läsa allt om hur du blir medlem i Peking Fanz, klicka bara på knappen nedan för att få all information du kan tänkas behöva för att bli medlem.

Läs mer »

Kategorier