Information om lördagens resa

av Peking Fanz den oktober 29th, 2015

VIKTIG INFO TILL ER SOM SKALL MED TÅGET ELLER BUSSARNA!!!

Ni måste skriva ut era biljetter till tåg och bussar, mobilbiljetter kommer INTE att fungera!

TÅGET:
Ombordstigning sker från 05.00, tåget MÅSTE avgå 06.02 så se till att komma i tid. Är ni inte i tid så kommer vi att åka utan er! Innan påstigning kommer biljettkontroll samt kontroll så att ingen medhavd alkohol tas ombord ske på samtliga resenärer. Detta beror på att finns ett alkoholtillstånd på tåget vilket innebär att ingen medhavd alkohol är tillåten (Vi åker ej med SJ så att försöka smuggla ombord samma sorter som de säljer kommer inte fungera). Vi anländer till Malmö kl 11.50.

Tåget MÅSTE avgå 16.09 från Malmö, vi håller på att titta på lösningar med buss från arenan till tåget. Vi kommer hem till Norrköping kl 22.10. Från stationen kommer det finnas bussar som tar oss ToR till och från arenan som kostar 40 kr att åka med, dessa biljetter säljs i barerna på tåget.

4 barvagnar kommer förse tåget med mat och dryck. Det serveras både varm och kall mat, mackor samt öl, vin, cider och alkoholfritt (ölen kommer kosta 40 kr, övriga priser vet vi ej ännu). I en av dessa vagnar kommer det även att ske försäljning av souvenirer.

Ordningsvakter kommer att upprätthålla ordningen tillsammans med oss. Detta skall bli en resa i glädje och fest!

BUSSARNA:
Avgår från Nya Parken kl 06.00. Kom i tid, vi har inte tid att vänta på resenärer som inte kommer i tid. Det kommer att bli ett matstopp på hemvägen. På bussarna är det tillåtet att ha med egen alkohol då vi ej har någon servering av dryck på dessa. Lyssna och respektera vad ansvariga för bussarna säger till er, även bussarna skall vara en resa med glädje!Kommentarer är stängda.

Nästa bortamatch: Dubbla dubbelresor med Peking Fanz

IFK ångar på i Elitettan och i onsdags så skakade man om Allsvenska Hammarby i svenska cupen även om det inte gick hela vägen. Nu väntar kampen om de allsvenska platserna och därför arrangerar vi nu två dubbelresor. Den första lördagen den 15 oktober med avresa: 10:00 från lokalen. Där vi först ser matchen mot

Läs mer »

Peking Fanz webshop

Klicka här för att komma till Peking Fanz webshop, här kan du köpa bland annat tröjor, mössor, väskor och mycket annat.

Kolla in »

Bli medlem i Peking Fanz

Här kan du läsa allt om hur du blir medlem i Peking Fanz, klicka bara på knappen nedan för att få all information du kan tänkas behöva för att bli medlem.

Läs mer »

Kategorier