Information flygresa till Trondheim

av Peking Fanz den juli 10th, 2016

Snart är det dags för IFK Norrköping att ta sig an Rosenborg i Trondheim så här kommer detaljer inför onsdagens flygresa till Trondheim som är viktig för alla er som skall med!

Vi kommer att ladda upp på Norrköpings flygplats från kl 12.00. Det kommer att erbjudas mat och öl till bra priser för oss i restaurangen och även efter incheckning kommer vi ha dessa priser. Mer information om exakt vad som serveras kommer imorrgon. Kl. 14.00 öppnar incheckning och den stänger 15.00. Handbagage på 5 kilo per person är tillåtet. Vid 16.00 lyfter sedan planet och vi landar 17.15 i Trondheim.

På planet kommer det att ske försäljning av dryck och snacks. Betalkort eller euro är det som kommer att fungera. Tänk på att detta är precis som vilken flight som helst. Är du för överförfriskad finns en risk att du inte kommer att få åka med planet och det är inget som vi kan göra något åt. Ni kan inte ha med er något som normalt sätt inte är tillåtet då man precis som vanligt passerar genom en säkerhetskontroll. Ni behöver giltigt ID eller Pass för att kunna checka in.

Tider:
12.00 Uppladdningen börjar.
14.00 Incheckningen öppnar.
15.00 Incheckningen stänger.
16.00 Planet lyfter från Norrköping.
17.15 Planet landar i Trondheim.
17.30 Bussarna avgår från Flygplatsen

19.15 Avspark

21.15 Bussarna lämnar arenan
23.30 Flyget lyfter från Trondheim.
00.30 Flyget åter i Norrköping.

Att planet inte kommer iväg tidigare beror på omständigheter som vi inte kan råda över. Exakt vad kommer vi att informera er resenärer som vill på plats på onsdag.

OBS!!!

OM ni säljer er biljett vidare till någon annan måste ni kontakta oss. Vi har redan skickat in passagerarlistan till flygbolaget och om vi inte känner till en ändring av namn så kommer den personen inte kunna checka in på planet och det är något som vi inte heller kommer kunna lösa på plats. Namnändring måste ske 24 timmar innan planet lyfter.

Nu skall vi skapa den fetaste resan i mannaminne, ses på onsdag!Kommentarer är stängda.

Nästa bortamatch: Dubbla dubbelresor med Peking Fanz

IFK ångar på i Elitettan och i onsdags så skakade man om Allsvenska Hammarby i svenska cupen även om det inte gick hela vägen. Nu väntar kampen om de allsvenska platserna och därför arrangerar vi nu två dubbelresor. Den första lördagen den 15 oktober med avresa: 10:00 från lokalen. Där vi först ser matchen mot

Läs mer »

Peking Fanz webshop

Klicka här för att komma till Peking Fanz webshop, här kan du köpa bland annat tröjor, mössor, väskor och mycket annat.

Kolla in »

Bli medlem i Peking Fanz

Här kan du läsa allt om hur du blir medlem i Peking Fanz, klicka bara på knappen nedan för att få all information du kan tänkas behöva för att bli medlem.

Läs mer »

Kategorier