Bröder & systrar af Norrköpings stad!

av Mattias Råberg den mars 18th, 2022

Verksamhetsåret har redan tagit fart. Snön smälter nog snart bort för den här gången och vi har gått in i Peking Fanz 25:e år som förening! Våra medlemmar har således varit bäst och vackrast på läktarna runt om i Sverige i ett kvarts liv tillsammans. Det är vi oerhört stolta över och det ska vi se till att fira!

Det här året ska vi skapa minnen för livet och knyta banden mellan oss starkare. Vi ska ha roligt och vi ska förhoppningsvis ha framgångar på planen också. IFK Norrköping fyller samtidigt 125 år och vi vet att det planeras för fullt där också.

Allra närmast väntar hemmamatch emot Varberg och sedan resor till Solna och till den kungliga huvudstaden, där bussbiljetterna fortsätter att gå åt, så missa inte att köpa dina plåtar till dessa resor snarast. Vi tror och hoppas att detta blir början på en fantastiskt allsvensk säsong. Biljetter hittar ni på tickster om du ännu ej blivit medlem. Annars som vanligt i Cardskipper.

Vi önskar ödmjukast att ni även tecknar ett medlemskap i Peking Fanz. Det är absolut nödvändigt för att vi ska kunna planera roligare och bättre aktiviteter och resor samt stå redo i framtiden ifall vi får chansen att gemensamt åka iväg på europaäventyr.

Genom att vara medlemmar får ni utöver rabatterade priser på bussresor och erbjudanden i shopen även vara med och påverka Peking Fanz arbete där din röst verkligen har betydelse på årsmötet i februari. Stötta aktivt vårt arbete för en levande supporterkultur i Norrköping och utvecklingen av vårat fantastiska Curva Nordahl.

Tack återigen för att ni funnits där för oss och för IFK Norrköping genom de senaste tuffa åren som varit. Jag tar tacksamt emot alla synpunkter, ideer, tankar och önskemål för att förbättra PF och Curva Nordahl.

Framåt kamrater!
Medlemsansvarig PF,
Mattias RåbergKommentera inlägget

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

Nästa bortamatch: Dubbla dubbelresor med Peking Fanz

IFK ångar på i Elitettan och i onsdags så skakade man om Allsvenska Hammarby i svenska cupen även om det inte gick hela vägen. Nu väntar kampen om de allsvenska platserna och därför arrangerar vi nu två dubbelresor. Den första lördagen den 15 oktober med avresa: 10:00 från lokalen. Där vi först ser matchen mot

Läs mer »

Peking Fanz webshop

Klicka här för att komma till Peking Fanz webshop, här kan du köpa bland annat tröjor, mössor, väskor och mycket annat.

Kolla in »

Bli medlem i Peking Fanz

Här kan du läsa allt om hur du blir medlem i Peking Fanz, klicka bara på knappen nedan för att få all information du kan tänkas behöva för att bli medlem.

Läs mer »

Kategorier