Vi ska riva hela jävla linköping 14/5

av Mattias Råberg den mars 28th, 2023

STÖRSTA BORTAFÖLJET I DAMALLSVENSKANS HISTORIA!

En historisk seger i en historisk match och ett Curva Nordahl på topp, så kan man summera den lyckade gårdagen.
Vi börjar redan nu att förbereda oss inför den prestigefyllda bortamatchen mot Slaka, ni vet den där bygden som ligger på andra sidan ån.
Söndagen den 14:e maj är det dags att gå man ur huse, då skall vi fylla Linköpings Arena

Och budskapet är enkelt ALLA SKA MED, vi skulle nästan kunna påstå att det är obligatoriskt närvaro. Ett derby mot Linköping har vi längtar efter i många år och nu är det äntligen dags, dessutom skall vi se till att detta blir den största bortaklacken i damallsvenskans historia.

För att göra det så enkelt som möjligt för alla att ta sig till matchen så kommer vi att ha bussar som går till uppladdningen inne i Linköping, bussarna avgår 10.30 och för alla som inte vill in till byn innan matchen så kommer vi att ha bussar även direkt till arenan som avgår 13:30
Just denna resa kommer alla bussar att gå från Parken istället för vår lokal!

Medlemmar köper biljetter i Cardskipper, icke medlemmar på Tickster: biljetter till direktbussar och pub-bussar hittar du här Precis som vanligt med andra ord.
Och en liten vädjan. Ju tidigare ni bokar desto fler bussar kommer vi kunna lösa.

MATCHBILJETTER HÄR!!

ALLA TILL LINKÖPING!Kommentarer är stängda.

Nästa bortamatch: Varberg borta 13/5

Nu är det hög tid att köpa sin buss och matchbiljett till Varberg borta som går av stapeln 13/5. Bussen lämnar vid 12:00 från föreningslokalen på Hagagatan. 350kr för medlemmar och en hundring extra för alla andra hjältar som väljer PF som researrangör. Vi väljer att stanna en gång på väg ner för att käka

Läs mer »

Peking Fanz webshop

Klicka här för att komma till Peking Fanz webshop, här kan du köpa bland annat tröjor, mössor, väskor och mycket annat.

Kolla in »

Bli medlem i Peking Fanz

Här kan du läsa allt om hur du blir medlem i Peking Fanz, klicka bara på knappen nedan för att få all information du kan tänkas behöva för att bli medlem.

Läs mer »

Nyhetsarkiv

Kategorier

  • Inga kategorier