Dubbla dubbelresor med Peking Fanz

av Mattias Råberg den september 23rd, 2022

IFK ångar på i Elitettan och i onsdags så skakade man om Allsvenska Hammarby i svenska cupen även om det inte gick hela vägen. Nu väntar kampen om de allsvenska platserna och därför arrangerar vi nu två dubbelresor. Den första lördagen den 15 oktober med avresa: 10:00 från lokalen. Där vi först ser matchen mot Gamla Upsala och sen vidare till matchen mot Sirius. Tickster eller Cardskipper. som vanligt!

Efter det är det dags för den populära och återkommande resan med övernattning på hemlig ort!

Lördagen den 5e November åker vi ner till Lidköping, med avgång: 08:30, och sista omgången i Elitettan efter det till hotell på hemlig ort. På söndagen drar vi vidare till Göteborg för sista matchen i Allsvenskan mot Häcken. Vilken jävla dunderhelg rent ut sagt.

På resan finns 3 prisklasser. Del i 4 bäddsrum, 2 bäddsrum eller enkelrum. Något för alla helt enkelt.

Biljetter för medlemmar finns till reducerat pris på Cardskipper och icke medlemmar på Tickster, precis som vanligt! Dock så sparar ni hundra kronor på att bli medlem hur ni än gör. (300kr billigare) Dags att bli medlemmar med andra ord INNAN ni bokar resan genom Cardskipper.Kommentarer är stängda.

Nästa bortamatch: Dubbla dubbelresor med Peking Fanz

IFK ångar på i Elitettan och i onsdags så skakade man om Allsvenska Hammarby i svenska cupen även om det inte gick hela vägen. Nu väntar kampen om de allsvenska platserna och därför arrangerar vi nu två dubbelresor. Den första lördagen den 15 oktober med avresa: 10:00 från lokalen. Där vi först ser matchen mot

Läs mer »

Peking Fanz webshop

Klicka här för att komma till Peking Fanz webshop, här kan du köpa bland annat tröjor, mössor, väskor och mycket annat.

Kolla in »

Bli medlem i Peking Fanz

Här kan du läsa allt om hur du blir medlem i Peking Fanz, klicka bara på knappen nedan för att få all information du kan tänkas behöva för att bli medlem.

Läs mer »

Kategorier