BP Borta 19/5

av Mattias Råberg den maj 11th, 2024

Peking Fanz kör bussar upp till BP borta söndagen 19/5! Låt oss färga Grimsta i världens vackraste färger: vitt och blått. Det är dags att visa dom där VAR- och Reinfeldtälskarna vad äkta fotboll och supporterskap innebär!

Avresa: 19/5 11:00 från lokalen vid Hagagatan 2
Pris: 250 för medlemmar / 350 för övriga, bussbiljetter köper du här
Matstopp: Nej
Övrig info: Avgång kan även denna gång ske vid resecentrum när vi kommer hem.

Om du inte redan är medlem i Peking Fanz är det självklart att du måste bli det! Fler medlemmar betyder större inflytande och fler medlemmar leder till en bättre supporterkultur. 200 kronor har oftast inte en stor inverkan på någons plånbok, men det hjälper oss otroligt mycket.

Länken för registrering hittar du här: https://apply.cardskipper.se/eg2?fbclid=IwAR12AVGnWt_Lo1aGBdqwtqn27nqRSAu3zdoujS-d6osbiiWQbQ8nEC-QKnkKommentarer är stängda.

Nästa bortamatch: BP Borta 19/5

Peking Fanz kör bussar upp till BP borta söndagen 19/5! Låt oss färga Grimsta i världens vackraste färger: vitt och blått. Det är dags att visa dom där VAR- och Reinfeldtälskarna vad äkta fotboll och supporterskap innebär! Avresa: 19/5 11:00 från lokalen vid Hagagatan 2 Pris: 250 för medlemmar / 350 för övriga, bussbiljetter köper

Läs mer »

Peking Fanz webshop

Klicka här för att komma till Peking Fanz webshop, här kan du köpa bland annat tröjor, mössor, väskor och mycket annat.

Kolla in »

Bli medlem i Peking Fanz

Här kan du läsa allt om hur du blir medlem i Peking Fanz, klicka bara på knappen nedan för att få all information du kan tänkas behöva för att bli medlem.

Läs mer »

Nyhetsarkiv

Kategorier