Bajen Borta 22/5

av Mattias Råberg den april 26th, 2022

Vi beger oss Telo2 Arena igen. Bussarna rullar ifrån Peking Fanz lokalen söndagen den 22 maj, kl 12:00.

Tjata med er polarna och alla du känner. Säg åt Morsan, farsan, syrran, brorsan, kompisen, kollegan, släktingen, ALLA, att de ska hänga med, det är just nu IFK behöver vårt stöd, mer än någonsin, och det är ju alltid roligt att åka på just denna resa. Nu ser vi till att ge Peking det stöd dom förtjänar och kanske kniper de tre nya viktiga poäng.

Känslorna är många just nu när det blåser motvind men det finns en känsla som alltid är starkare än de andra: Stoltheten. Stolthet över allt vi supportrar gjort och kommer göra tillsammans, för laget och för varandra. Vi står enade tillsammans och kommer kämpa ända in i mål och för all framtid! Kanske har det redan vänt?! Nu kör vi!
 

Biljetter köper du via Cardskipper för 220:- som medlem eller via tickster för 350:- som icke medlem! Är du inte medlem så går det givetvis bra att lösa medlemskap på bussen, vi hjälper dig och visar hur man gör.Kommentarer är stängda.

Nästa bortamatch: Bajen Borta 22/5

Vi beger oss Telo2 Arena igen. Bussarna rullar ifrån Peking Fanz lokalen söndagen den 22 maj, kl 12:00. Tjata med er polarna och alla du känner. Säg åt Morsan, farsan, syrran, brorsan, kompisen, kollegan, släktingen, ALLA, att de ska hänga med, det är just nu IFK behöver vårt stöd, mer än någonsin, och det är

Läs mer »

Peking Fanz webshop

Klicka här för att komma till Peking Fanz webshop, här kan du köpa bland annat tröjor, mössor, väskor och mycket annat.

Kolla in »

Bli medlem i Peking Fanz

Här kan du läsa allt om hur du blir medlem i Peking Fanz, klicka bara på knappen nedan för att få all information du kan tänkas behöva för att bli medlem.

Läs mer »

Kategorier