Årets övernattningsresa

av Mattias Råberg den oktober 5th, 2021

Årets övernattningsresa inklusive IFK X 2!

Ni minns kanske Sundsvall borta 2019? Med det hemliga stoppet i Hudiksvall…Nu är det dags för resa med övernattning igen. Denna gång blir det inte ett hemligt stopp men det blir 2 X IFK Norrköping.

Avresa sker lördag morgon den 6 November med destination Gröndals IP och mötet mellan IFK Kalmar – IFK Norrköping i elitettan! Efter matchen körs vi till vårt bokade hotell. Vi håller på att planera för kvällen mer info kommer när det närmar sig. På söndagen den 7:e November blir det uppladdning på bokad krog och sedan match mellan Kalmar FF – IFK Norrköping i herrallsvenskan innan vi åker hem till Peking igen. En riktig dunderhelg med andra ord.

Medlemmar i PF betalar 999 kr för resa och hotell (köps i cardskipper), icke medlemmar betalar 1299 kr (köps på tickster).
Begränsat till 50 plaster! Först till kvarn!Kommentarer är stängda.

Nästa bortamatch: AIK Borta 24/10

MOT EUROPA! Det är roligt att vara pekingsupporter just nu. Dessutom ligger resan till Solna den 24:e oktober ute! Investera i en underbar bortaresa laddat med skoj nu på en gång vettja! Det är bara två bortamatcher kvar efter dessa, sen väntar en evighetslång vinter igen, så det är ett givet val att följa med.

Läs mer »

Peking Fanz webshop

Klicka här för att komma till Peking Fanz webshop, här kan du köpa bland annat tröjor, mössor, väskor och mycket annat.

Kolla in »

Bli medlem i Peking Fanz

Här kan du läsa allt om hur du blir medlem i Peking Fanz, klicka bara på knappen nedan för att få all information du kan tänkas behöva för att bli medlem.

Läs mer »

Kategorier