Årets övernattningsresa

av Mattias Råberg den oktober 5th, 2021

Årets övernattningsresa inklusive IFK X 2!

Ni minns kanske Sundsvall borta 2019? Med det hemliga stoppet i Hudiksvall…Nu är det dags för resa med övernattning igen. Denna gång blir det inte ett hemligt stopp men det blir 2 X IFK Norrköping.

Avresa sker lördag morgon den 6 November med destination Gröndals IP och mötet mellan IFK Kalmar – IFK Norrköping i elitettan! Efter matchen körs vi till vårt bokade hotell. Vi håller på att planera för kvällen mer info kommer när det närmar sig. På söndagen den 7:e November blir det uppladdning på bokad krog och sedan match mellan Kalmar FF – IFK Norrköping i herrallsvenskan innan vi åker hem till Peking igen. En riktig dunderhelg med andra ord.

Medlemmar i PF betalar 999 kr för resa och hotell (köps i cardskipper), icke medlemmar betalar 1299 kr (köps på tickster).
Begränsat till 50 plaster! Först till kvarn!Kommentarer är stängda.

Nästa bortamatch: Degerfors borta!

Nu är det dags för sista bortamatchen för i år. Eftersom det dröjer tills nästa resa är det inget att tveka över. Det är klart att du ska haka på! Matchen kan komma att spelas i Örebro då planen kanske inte är spelbar i Degerfors. Avresan sker 11:30 från Hagagatan 2. Priset är 200:- för

Läs mer »

Peking Fanz webshop

Klicka här för att komma till Peking Fanz webshop, här kan du köpa bland annat tröjor, mössor, väskor och mycket annat.

Kolla in »

Bli medlem i Peking Fanz

Här kan du läsa allt om hur du blir medlem i Peking Fanz, klicka bara på knappen nedan för att få all information du kan tänkas behöva för att bli medlem.

Läs mer »

Kategorier