Ännu en runda till Telo2!

av Mattias Råberg den juni 15th, 2023

Söndagen den 30 Juli skall vi återigen till huvudstaden och möta kolsäckarnas andra broderlag dvs står Bajen alltså för motståndet. Söndagsmatch med avresa 12.00. Kom ihåg att det hjälper oss mycket om ni anmäler er tidigt så vi kan planera och boka fler bussar.
Medlemmar bokar som vanligt i Cardskipper. Ni andra köper er resa på tickster.

——–

Det finns en häftig resa till under samma länk. 15 juli med avgång 09:00 kan man boka bussesa mot Mjällby borta.

Vi kommer att alltså åka ner till Mjällby redan dagen innan matchen och vi har bokat stugor. Våra platser i stugorna är redan fullbokade men det finns möjlighet att åka med i bussen och tälta eller ordna annat boende i Hällevik. denna resa kommer bli helt fantasstisk, hoppas ni kan och vill följa med!Kommentarer är stängda.

Nästa bortamatch: Ännu en runda till Telo2!

Söndagen den 30 Juli skall vi återigen till huvudstaden och möta kolsäckarnas andra broderlag dvs står Bajen alltså för motståndet. Söndagsmatch med avresa 12.00. Kom ihåg att det hjälper oss mycket om ni anmäler er tidigt så vi kan planera och boka fler bussar. Medlemmar bokar som vanligt i Cardskipper. Ni andra köper er resa

Läs mer »

Peking Fanz webshop

Klicka här för att komma till Peking Fanz webshop, här kan du köpa bland annat tröjor, mössor, väskor och mycket annat.

Kolla in »

Bli medlem i Peking Fanz

Här kan du läsa allt om hur du blir medlem i Peking Fanz, klicka bara på knappen nedan för att få all information du kan tänkas behöva för att bli medlem.

Läs mer »

Nyhetsarkiv

Kategorier

  • Inga kategorier