AIK Borta 24/10

av Mattias Råberg den oktober 5th, 2021

MOT EUROPA!

Det är roligt att vara pekingsupporter just nu. Dessutom ligger resan till Solna den 24:e oktober ute! Investera i en underbar bortaresa laddat med skoj nu på en gång vettja!

Det är bara två bortamatcher kvar efter dessa, sen väntar en evighetslång vinter igen, så det är ett givet val att följa med. Samla ihop kompisgänget och köp era biljetter, vi ut i europa igen!

Avresan som vanligt från lokalen på hagagatan, kl 14:30

Precis som vanligt kan medlemmar hitta resan i cardskipper. Är du inte medlem borde du bli det. På så sätt får du billigare resor och framförallt stöttar du oss i vårt arbete för en levande supporterkultur i Norrköping. Vill du mot förmodan inte vara medlem så hittar du alla våra resor på tickster.

Väl mött & Forza Peking!Kommentarer är stängda.

Nästa bortamatch: Degerfors borta!

Nu är det dags för sista bortamatchen för i år. Eftersom det dröjer tills nästa resa är det inget att tveka över. Det är klart att du ska haka på! Matchen kan komma att spelas i Örebro då planen kanske inte är spelbar i Degerfors. Avresan sker 11:30 från Hagagatan 2. Priset är 200:- för

Läs mer »

Peking Fanz webshop

Klicka här för att komma till Peking Fanz webshop, här kan du köpa bland annat tröjor, mössor, väskor och mycket annat.

Kolla in »

Bli medlem i Peking Fanz

Här kan du läsa allt om hur du blir medlem i Peking Fanz, klicka bara på knappen nedan för att få all information du kan tänkas behöva för att bli medlem.

Läs mer »

Kategorier