Gefle borta – NU ENDAST 100 KR

av Peking Fanz den oktober 11th, 2014

Nu är det bara en vecka kvar till Gefle borta – Alla ska med!

Det finns många som tycker det är viktigt att vi skapar ett enormt stöd för IFK Norrköping borta mot Gefle. En av dessa är Peter Hunt som nu har gått in med ekonomsikt stöd, det gör att ni som vill åka med ENBART betalar 100 kr för resan oavsett om ni är medlemmar i Peking Fanz eller ej!

Vi har 4 bussar som detta pris gäller på, så först till kvarn! Vi hoppas även att fler företag vill bidra så vi kan få iväg fler bussar till detta pris!

En av dessa bussar kommer att vara en Familjebuss med 50 platser. Du köper biljett precis som vanligt till denna buss och bussen kommer vid avresa vara tydligt markerad så ni kommer rätt.

Vänta inte med att anmäla er, nu intar vi Gefle, nu ser vi till att stötta laget till seger, nu ser vi till att förbli ett allsvenskt lag även 2015!

Ni som redan köpt biljett till resan kommer att få pengar tillbaka innan avresa i Peking Fanz lokal.4 kommentarer

  1. Ilkka Pennanen skriver:

    Biljettpris i GÄVLE?

  2. Fredrik Angeltoft skriver:

    Vartifrån går bussen? Från parken eller?

Kommentera inlägget

Nästa bortamatch: HÄCKEN BORTA.

Sista bortamatchen för i år går till Göteborg (Hisingen) där vi ska möta BK Häcken Söndagen den 27 oktober. Peking Fanz arrangerar bussresa och vi hoppas så många som möjligt vill följa med, så se till att säkra din bussbiljett i god tid! Avgång: 10:00 (Matchen börjar kl.15:00) Pris: 350kr för medlemmar som köps i Cardskipper appen.

Läs mer »

Peking Fanz webshop

Klicka här för att komma till Peking Fanz webshop, här kan du köpa bland annat tröjor, mössor, väskor och mycket annat.

Kolla in »

Bli medlem i Peking Fanz

Här kan du läsa allt om hur du blir medlem i Peking Fanz, klicka bara på knappen nedan för att få all information du kan tänkas behöva för att bli medlem.

Läs mer »

Kategorier